KezdőlapArchívum

Innen: TételWiki

Ezen a lapon a korábbi évek hírei tekinthetőek meg.

Megkérek mindenkit, hogy az Átbeszélendő rész alatti lapok vitalapján aktívkodni szíveskedjen. Főleg arra lenne érdemes javaslatokat tenni, hogy ezeket a lapokat hogyan egészítsük ki és melyik részébe illesszük be a tantárgyi bontásnak. Ne ijedjen meg senki, ha az adott lap vitalapja még nincs létrehozva, nyugodtan hozza létre. ;) A hozzászólásokat szokásosan írjuk alá a ~~~~ jelsorozat használatával.

  • Figyelem azt a példányt, amit szerkesztesz és a firefox-ba másolódik, a szerkesztés végeztével letörli, ezért
  • mindig mentsd el új néven is.

Kedves Felhasználók!

Az oldal megint frissült, újra a legfrissebb MediaWikit használjuk, mely az 1.22.7-es verziót jelenti. Ezzel kiküszöbölhetők azok a korábbi problémák, mint hogy spammerek teleszemetelték a wikit és kitöröltek lapokat, immár szerkesztést elmenteni és regisztrálni is csak kutyás-macskás képek felismerésével lehet. Szerencsére ezen a spammerek még nem jutottak túl. Egyébként minden maradt a régiben. Ha bárki bármilyen problémát tapasztal, kérem írjon az admin-nak, vagy Csegának! WikiSysop (vita) 2014. június 5., 10:11 (CEST)

SZERK: És mivel még ezen a napon megérkezett a hivatalos release az 1.23.0 verzióhoz, ezért ezt a frissítést is elvégeztem. A kiterjesztések új verzióhoz történő illesztése megtörtént, jelen állás szerint minden kiegészítő működik az új verzióval. Ha valaki bármilyen rendellenes működést észlel, kérem jelezze. A fájlfeltöltés (és ugyanezen hiba miatt a bélyegképek létrehozása, ez okból a képletszerkesztés) nem működik, ezt a hibát már továbbítottam a szerveradminisztrátor felé (csak neki van jogosultsága a hiba megoldásához). WikiSysop (vita) 2014. június 5., 14:40 (CEST)

SZERK2: Találtam egy alternatív megoldást az adminisztrátori segítségig, így most minden kiterjesztés - azaz a teljes TételWiki - fullfunkciósan használható. WikiSysop (vita) 2014. június 5., 15:27 (CEST)

Kedves Felhasználók!

A mai nappal bevezetésre került a MediaWiki mobilbarát felülete, így most már okostelefonról böngészve is szépen olvashatóan, kulturáltan elrendezve jelennek meg a lapok. Mindezt teljesen automatikusan. WikiSysop (vita) 2014. június 6., 09:39 (CEST)

Kedves Felhasználók!

A mai napon frissítettünk a MediaWiki 1.23.7-es verziójára, mely főleg hibajavításokat tartalmaz. Ez még nem a vége a frissítési folyamatnak, ugyanis elérhető az 1.24-es verzió is, mely rengeteg újdonságot tartalmaz, többek között az egyszerű szerkesztés lehetőségét (WYSIWYG szerkesztő). Ez a verzió is felkerül a napokban, az 1.23.7-es verzió sikeres működésének tesztelése után. WikiSysop (vita) 2014. december 4., 15:43 (CET)

Kedves Felhasználók!

Újra itt vagyunk! :) A mai naptól kezdve a TételWiki a http://tetel.wiki.mafihe.hu címen érhető el. Kérek mindenkit, hogy az oldalra mutató régebbi linkeket frissítse! WikiSysop (vita) 2016. április 20., 17:46 (CEST)