„Kezdőlap” változatai közötti eltérés

Innen: TételWiki
a
63. sor: 63. sor:
 
{{KezdőlapÁtbeszélendő}}
 
{{KezdőlapÁtbeszélendő}}
 
|}
 
|}
 +
 +
====kezdőlap szerkesztése====
 +
Ha esetleg valakit érdekel, ezeket a lapokat a kezdőlapról úgy lehet szerkeszteni, hogy a lap forrásban látszik, ez pl. a '''&#123;&#123;KezdőlapBevezető&#125;&#125;''' címen fut (nem tartalmazza a konkrét szöveget a "Kezdőlap"). Ez egy ún.<ref>úgynevezett (szerkesztőknek: miért nincs abbr támogatás ebben a wikiben? vagy csak én nem találom?)</ref> "Sablon", rákeresel arra az oldalra hogy [[Sablon:KezdőlapBevezető]] és akkor ezt ott lehet szerkeszteni (avagy elé kell írni, hogy "Sablon:" a sablonnak és wikioldalként rámenni).
  
 
<references/>
 
<references/>

A lap 2012. június 9., 09:26-kori változata

Üdvözlök minden kedves látogatót a TételWiki lapjain!

Mottó: Tételezzük fel! ;)


Ez a wiki - nem titkolt céllal - azért jött létre, hogy az órai anyagokat és az azokhoz talált esetleges kiegészítéseket ide szépen feltegyük, megvitassuk, értelmezzük. Ennek nyomán sokat okosodjunk. :)

Tehát kedves szerkesztők: SZERKESZTÉS! :D (Próbálkozásokhoz és belejövésekhez használjuk a homokozót!)
Lapok száma: 176.


Tartalom
  • Link Czimbalmos Gábor vizális matek (angolul) gyűjteményéhez (a Gyakorló feladatok/Hasznos anyagok pont végén öt link)
  • Segítség a képletszerkesztéshez itt.

Kedves Felhasználók!

Örömmel jelenthetem, hogy megújult a TételWiki, így most újra teljes funkcionalitással, a legfrissebb háttérszoftverekkel és szolgáltatásokkal, valamint aktív felhasználói támogatással állunk a rendelkezésetekre! :) Csega (vita) 2016. november 22., 12:26 (CET)


MSC-s tantárgyak
BSC-s tantárgyak
Friss
Átbeszélendő

kezdőlap szerkesztése

Ha esetleg valakit érdekel, ezeket a lapokat a kezdőlapról úgy lehet szerkeszteni, hogy a lap forrásban látszik, ez pl. a {{KezdőlapBevezető}} címen fut (nem tartalmazza a konkrét szöveget a "Kezdőlap"). Ez egy ún.[1] "Sablon", rákeresel arra az oldalra hogy Sablon:KezdőlapBevezető és akkor ezt ott lehet szerkeszteni (avagy elé kell írni, hogy "Sablon:" a sablonnak és wikioldalként rámenni).

  1. úgynevezett (szerkesztőknek: miért nincs abbr támogatás ebben a wikiben? vagy csak én nem találom?)